Opfriscursus

Bij Rijschool Vergeer heeft U ook de mogelijkheid om uw rijvaardigheid te laten onderzoeken en/of te laten bijspijkeren!

We krijgen regelmatig vragen van ervaren bestuurders die behoefte hebben aan een opfriscursus.

Uit onderzoek is gebleken dat er bij ervaren bestuurders toch ook nog genoeg onderdelen in het autorijden zijn die zij (nog) niet goed beheersen, denk aan (file) parkeren, achteruitrijden, straatje keren, hellingproef, maar ook bijvoorbeeld invoegen en zeker het berijden van rotondes!

Bel gerust als U denkt dat U moeite heeft met 1 of meerdere onderdelen die hierboven genoemd worden, en ervaar hoe het is om met een ervaren instructeur te rijden die U helpt om beter en veiliger te leren autorijden. U zal merken dat U met meer zekerheid achter het stuur zal zitten en de mensen om U heen zullen dat ook zeker waarderen!

Ook kunnen wij tips geven over "het nieuwe rijden", dit is een zuinigere manier van autorijden, niet onbelangrijk met de huidige hoge brandstofprijzen!

Hoe kun je zoveel mogelijk brandstof besparen, rekening houden met het milieu en het autorijden voor mezelf en anderen veiliger maken?

Autorijschool Vergeer
Johan de Ridderlaan 18
3417 CG Montfoort
Stuur ons een email

Esther vergeer      06 - 53524999
Nico van Rijswijk  06 - 34415499
Peter Janssen         06 - 28229633